Selectief Hypotheken

Ingage bood tot februari 2016 hypotheken aan via het eigen label Selectief Hypotheken. Het is nu niet meer mogelijk om een een dergelijke hypotheek af te sluiten, maar voor bestaande klanten wijzigt er niets. Hebt u nog een Selectief Hypotheek? Dan vindt u hieronder alle benodigde informatie over uw hypothecaire lening.

Hebt u nog een Selectief Hypotheek? U kunt op deze pagina lezen wat u moet weten over uw hypothecaire lening.

Mijn Selectief Hypotheek

Ik heb een Selectief Hypotheek

Actueel renteoverzicht

Hebt u nog een hypotheek lopen bij Selectief Hypotheken en wilt u vervroegd aflossen? Dan heeft u het renteoverzicht nodig. Het actuele rente overzicht van Selectief Hypotheken vindt u hieronder.

Veelgestelde vragen

Hebt u vragen over Selectief Hypotheken of uw eigen Selectief Hypotheek? Raadpleeg dan onze Veelgestelde vragen; uw vraag met het antwoord staat er vast bij!

FAQ Selectief Hypotheken

Klachtenprocedure

Hebt u een klacht over uw Selectief Hypotheek? Dan kunt u deze volgens onze Klachtenprocedure schriftelijk naar ons opsturen.

Klachtenprocedure Selectief Hypotheken

Contact

Wilt u in contact komen met een medewerker van Selectief Hypotheken? Dat kan. Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar.

Contact met Selectief Hypotheken

Disclaimer

Als gebruiker van de website van Ingage en Selectief Hypotheken gaat u akkoord met de voorwaarden die van toepassing zijn op deze website. De voorwaarden vindt u in deze disclaimer.

Disclaimer Selectief Hypotheken

Privacyverklaring

Om onze klanten van Selectief Hypotheken zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzamelen wij persoonsgegevens. In onze privacyverklaring leest u waarom wij die nodig hebben en wat uw rechten zijn.

Naar onze Privacyverklaring