Nieuws van Ingage

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten en de dienstverlening van Ingage en haar dochterondernemingen? Houd dan deze pagina goed in de gaten.
Michiel Meijer Michiel Meijer nieuwe Commercieel Directeur bij Ingage Franchise 8 mei 2024 Leestijd: 2 min Amsterdam, 7 mei 2024 - Vanaf 1 juni zal Meijer samen met Marisa Lodewijks de directie gaan voeren bij Ingage Franchise. Michiel Meijer brengt een schat aan ervaring met zich mee naar Ingage Franchise, met meer dan 25 jaar ervaring in leidinggevende posities binnen de financiële sector.
Ingage Servicing behoudt Fitch Ratings voor Residential Primary, Special en Master Servicing 6 oktober 2023 Fitch Ratings heeft de ratings van Ingage Servicing op het gebied van Master, Primary en Special Servicing voor de residentiële markt bevestigd. De Servicer van Ingage ontving, net als in 2022, de ratings MS2+, RPS2+ en RSS2+.
Mark de Rijke verlaat Ingage per 1 september 1 augustus 2023 Leestijd: 2 min Amsterdam, 1 augustus 2023 – CEO Mark de Rijke verlaat Ingage per 1 september 2023 om terug te keren naar zijn oude vakgebied, het franchisevak. Mark zal zijn carrière voortzetten bij een andere organisatie. Hij legt daarom per direct zijn functie als CEO van Ingage neer.
Marisa Lodewijks Marisa Lodewijks vierde topvrouw in RIFD top-100 2023 6 juli 2023 Marisa Lodewijks, Director Ingage Franchise, staat dit jaar op plek 17 in de top-100 van RIFD. Ze is daarmee de vierde topvrouw in de lijst met de 100 meest invloedrijke personen in de financiële adviessector.
Opzet Ingage uniek in Nederland 12 juni 2023 In de Zomereditie van VG Visie leest u waarom en hoe Ingage aantrekkelijke beleggingsmogelijkheden, hypotheekservice en onafhankelijk hypotheekadvies biedt. Met hypotheeklabel Merius Hypotheken en franchiselabels als De Hypotheekshop en Huis en Hypotheek heeft Ingage dan ook een unieke positie in Nederland. Sander van Lent, director Ingage Servicing, en Mervyn Cuppen, relatiemanager van Hyra Hypotheken, zijn trots op hun nieuwe loot aan de boom: Hyra Hypotheken.
Ingage verstevigt samenwerking met Hyarchis 25 mei 2023 Hyarchis, de succesvolle dienstverlener aan financiële instellingen, heeft het Document Management Systeem van Ingage succesvol gemigreerd naar de Cloud. Daarmee draagt Hyarchis, waarmee Ingage en haar hypotheekmerken al jaren samenwerken, nog meer bij aan onze datastrategie.
Ingage Franchise over online hypotheekadvies 6 februari 2023 Leestijd: 5 min Ingage Franchise heeft, samen met Yellowtail Conclusion, een online applicatie ontwikkeld waarmee consumenten een hypotheekadvies van A tot Z krijgen. Op het Hypotheken Event, dat op 7 en 8 februari plaatsvindt, delen Marisa Lodewijks, director van Ingage Franchise, en Mirjam Fuchs, directeur Yellowtail Conclusion, alle ins en outs.
Geen afbeelding gevonden Aflevering 4: De Woontransitie Podcast 3 februari 2023 Leestijd: 37 min In de vierde aflevering gaat De Woontransitie podcast in gesprek met de mensen achter de Hypotheken Podcast. Er wordt gesproken over de hypothekensector door Matthijs Mons, Managing Director Yellowtail-Conclusion en Michiel Meijer, Commercieel Directeur TAF . En Carla Muters, voorzitter Raad van Bestuur bij NHG en Martin Hagedoorn, Manager Product & Business Expertise bij Ingage Franchise, schuiven ook aan. Hoe goed doet de hypotheek sector het? Zijn we optimistisch of pessimistisch, en is dit terecht? En hoe goed doet de hypotheekadviseur het? Welke ontwikkelingen, knelpunten en oplossingen zien de verschillende gasten?
Ingage blijft innoveren, doorontwikkelen en samenwerken 31 januari 2023 Leestijd: 5 min Ingage maakte in juni 2022 haar opwachting tijdens het Hypotheken Event. Ook dit jaar zijn wij weer van de partij. Bijna een jaar na de lancering vragen we daarom aan Mark de Rijke, de CEO van Ingage, waar de financieel dienstverlener nu staat en waar we naartoe gaan. ‘Het is heel logisch om adviseurs proactief te wijzen op commerciële kansen bij hun klanten.’
Geen afbeelding gevonden Aflevering 3: De Woontransitie Podcast 5 januari 2023 Leestijd: 41 min In de derde aflevering een interview met Kees Vendrik (voorzitter van het Nationaal Klimaatplatform) en Medy van der Laan (voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken). We gaan in gesprek over de transitie en de rol van de financiële sector hierin. Hoe goed doet de financiële sector het? Wat is het huidige speelveld van de banken? En welke externe factoren hebben invloed op de transitie?
Geen afbeelding gevonden Aflevering 2: De Woontransitie Podcast 18 december 2022 Leestijd: 35 min Verduurzaming van de woningmarkt vraagt heeft veel te maken met Europese wet en regelgeving. In de tweede aflevering gaan we om tafel met Robert Dijksterhuis (Gazant Duurzaam Bouwen bij het Ministerie van BZK), Piet Hein Schram (Oprichter EEM NL Hub) en Vincent Mahieu (Oprichter EEM NL Hub). We bespreken het Europese regelgevingskader en maken de vertaling naar de Nederlandse woningmarkt. Uitgebreid praten we over de Renovation Wave, het plan om de gebouwde omgeving snel te gaan verduurzamen en te renoveren. Met twee belangrijke regelgevingen daaronder: de Taxonomie en de Energy Performance of Buildings Directive (EPBD).
Geen afbeelding gevonden Aflevering 1: De Woontransitie Podcast 18 november 2022 Leestijd: 25 min Verduurzaming van de woningmarkt vraagt om integraal toekomstperspectief. In de eerste aflevering gaan we om tafel met Jeroen Pels (directeur Private Banking & Hypotheken – Triodos bank), Onno Dwars (CEO – Ballast Nedam) en Ferdi Licher (directeur Bouwen en Energie – Ministerie van Binnenlandse zaken). We bespreken voor welke opgave we staan. Welke rol de bouw- en vastgoed sector en de financiële sector heeft en wat de rol is van voorlopers in de markt. In welk landschap bewegen we ons? En wat is het toekomstperspectief?
Ingage Franchise blijft groeien, nu met 17 nieuwe vestigingen 30 juni 2022 In de eerste helft van 2022 is Ingage Franchise verder gegroeid met netto acht vestigingen. Dit brengt het totaal aantal vestigingen van Ingage Franchise op 265. Adviesketen Huis & Hypotheek kreeg er zes nieuwe vestigingen bij, Hypokeur steeg met drie nieuwe kantoren en De Hypotheekshop opende maar liefst acht nieuwe vestigingen. Later dit jaar volgen meer nieuwe kantoren voor de drie formules.
Amsterdamse bedrijfsonderdelen van CMIS Group heten nu Ingage 20 mei 2022 De Amsterdamse activiteiten van CMIS Group, die door het leven gingen als Aetos, gaan voortaan verder als Ingage. Onder leiding van het nieuwe managementteam is de afgelopen driekwart jaar hard gewerkt om de synergie te vergroten tussen de bedrijfsonderdelen CMIS Franchise, Investment Solutions en Adaxio.
Fitch Ratings verhoogt de rating van Ingage naar RPS2+  14 april 2022 Fitch heeft de rating van Primary Servicing van Ingage Servicing, de hypotheekservicer binnen Ingage, verhoogd van RPS2 naar RPS2+. De beoordelingen van Special Service en Master Servicing zijn gelijk gebleven op respectievelijk RSS2+ en MS2+.
Marisa Lodewijk Director Ingage Franchise Marisa Lodewijks grote stijger op AM Topvrouwen-lijst 8 maart 2022 Marisa Lodewijks, Directeur van Ingage Franchise, is één van de grootste stijgers op de AM Topvrouwen-lijst. Stond zij vorig jaar nog op plek 86, nu is zij terug te vinden op plek 47 van de 100 belangrijkste vrouwen in de Nederlandse hypotheken- en verzekeringswereld volgens AM.
Marisa Lodewijk Director Ingage Franchise Marisa Lodewijks benoemd tot Directeur Ingage Franchise 8 juli 2021 Ingage onderzoekt voortdurend hoe zij haar klanten het best kan bedienen en tegelijkertijd groei kan realiseren. Om deze inspanningen te intensiveren en het platform uit te bouwen, is Mark de Rijke per 1 augustus aangesteld als Managing Director van Ingage.
Mark de Rijke nieuwe CEO van Aetos 7 juli 2021 Mark de Rijke is aangesteld als nieuwe CEO van Aetos, waarmee hij aan het hoofd staat van de Amsterdamse activiteiten van CMIS Group. Hij gaat commerciële strategieën ontwikkelen en implementeren, om de synergie tussen de verschillende onderdelen van de organisatie nog verder te optimaliseren.