Blijf op de hoogte van Ingage Servicing

We houden je graag op de hoogte van nieuws over Ingage Servicing. Hieronder vind je een overzicht van belangrijk nieuws van onze hypotheekservicer.
Ingage Franchise over online hypotheekadvies 6 februari 2023 Leestijd: 5 min Ingage Franchise heeft, samen met Yellowtail Conclusion, een online applicatie ontwikkeld waarmee consumenten een hypotheekadvies van A tot Z krijgen. Op het Hypotheken Event, dat op 7 en 8 februari plaatsvindt, delen Marisa Lodewijks, director van Ingage Franchise, en Mirjam Fuchs, directeur Yellowtail Conclusion, alle ins en outs.
Ingage blijft innoveren, doorontwikkelen en samenwerken 31 januari 2023 Leestijd: 5 min Ingage maakte in juni 2022 haar opwachting tijdens het Hypotheken Event. Ook dit jaar zijn wij weer van de partij. Bijna een jaar na de lancering vragen we daarom aan Mark de Rijke, de CEO van Ingage, waar de financieel dienstverlener nu staat en waar we naartoe gaan. ‘Het is heel logisch om adviseurs proactief te wijzen op commerciële kansen bij hun klanten.’
Amsterdamse bedrijfsonderdelen van CMIS Group heten nu Ingage 20 mei 2022 De Amsterdamse activiteiten van CMIS Group, die door het leven gingen als Aetos, gaan voortaan verder als Ingage. Onder leiding van het nieuwe managementteam is de afgelopen driekwart jaar hard gewerkt om de synergie te vergroten tussen de bedrijfsonderdelen CMIS Franchise, Investment Solutions en Adaxio.
Fitch Ratings verhoogt de rating van Ingage naar RPS2+  14 april 2022 Fitch heeft de rating van Primary Servicing van Ingage Servicing, de hypotheekservicer binnen Ingage, verhoogd van RPS2 naar RPS2+. De beoordelingen van Special Service en Master Servicing zijn gelijk gebleven op respectievelijk RSS2+ en MS2+.
Mark de Rijke nieuwe CEO van Aetos 7 juli 2021 Mark de Rijke is aangesteld als nieuwe CEO van Aetos, waarmee hij aan het hoofd staat van de Amsterdamse activiteiten van CMIS Group. Hij gaat commerciële strategieën ontwikkelen en implementeren, om de synergie tussen de verschillende onderdelen van de organisatie nog verder te optimaliseren.