De Hypotheekshop formule

Met De Hypotheekshop profiteer je als franchisenemer van een landelijk sterk merk, waarbij je wel je eigen portefeuille opbouwt. Zo combineer je het voordeel van landelijke naamsbekendheid met de vrijheid van eigen ondernemerschap.

De Hypotheekshop – sterk landelijk netwerk

De Hypotheekshop is een autoriteit op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. Het label heeft een uitstekende landelijke naamsbekendheid. Zelfstandig ondernemen met steun vanuit een Centrale Organisatie staat centraal. Er zijn meer dan 170 vestigingen van De Hypotheekshop verspreid door heel Nederland.

De voordelen van De Hypotheekshop

De vrijheid van De Hypotheekshop 

Je werkt altijd volgens de laatste wet- en regelgeving, hebt een volledig klantsysteem bij de hand, een marketingafdeling die altijd voor je klaarstaat en een website die voorop loopt met de laatste online technieken.

Kortom: je hebt alles bij de hand om je onderneming efficiënt te kunnen runnen en je klanten van dienst te zijn. Met alle vrijheid die je als zelfstandig adviseur gewend bent.

Neem contact op

Klant voorop

Als landelijk consumentenmerk is het de missie van De Hypotheekshop om ‘financiële nachtrust’ voor de klant te realiseren. Dat doet De Hypotheekshop door elke dag opnieuw het klantbelang voorop te stellen. Iedereen kan terecht bij een vestiging van De Hypotheekshop voor een duidelijk verhaal over hypotheken, financiële planning en verzekeringen.

Onze franchisenemers beschikken over een totaalassortiment aan schadeverzekeringen.

Opbouw eigen portefeuille

Al sinds 1991 stappen klanten bij De Hypotheekshop binnen voor een duidelijk verhaal over hypotheken, verzekeringen en financiële planning. Jouw klanten willen een volledig onafhankelijk en persoonlijk advies en kunnen bij je terecht voor alle antwoorden op financiële vraagstukken.

Neem contact op

Jeroen Bastiaans
“De Hypotheekshop is vooruitstrevend en loopt voorop in de markt.”
Jeroen Bastiaans De Hypotheekshop Eindhoven West

Wil jij samen sparren over welke formule bij jouw onderneming past? We leggen graag de voordelen van De Hypotheekshop formule aan je uit.

Neem contact op

Neem contact op