Wat is Ingage?

We willen een wereld creëren waarin iedereen zijn toekomstdromen kan waarmaken. Wij geloven dat een toekomstdroom altijd begint met een solide financiële basis. Want je kunt pas echt groeien als je basis sterk en solide is. Kijk daarom altijd vooruit. Droom. En bouw aan die toekomst.

Ingage Investment Solutions

Ingage Investment Solutions creëert beleggingsoplossingen waarmee kapitaal duurzaam kan groeien. Onze diensten loodsen investeerders door de steeds veranderende wereld van activaklassen.

Investeren in de toekomst

Ingage Servicing

Ingage Servicing biedt een soepele service om investeringen te onderhouden en toekomstdromen te realiseren. We verzorgen de levenscyclus van leningen en ondersteunen leningnemers, adviseurs en investeerders.

Het servicen van leningen

Ingage Franchise

We maken onafhankelijk financieel advies beschikbaar voor iedereen. Onze diensten stellen franchisenemers in staat huiseigenaren te coachen en vooruit te helpen, en tegelijkertijd een sterk bedrijf neer te zetten.

Faciliteren van financieel advies

Ons verhaal.

Ach ja, de toekomst. Die is zowel hoopvol als beangstigend tegelijkertijd. We dromen. We peinzen. We maken plannen. We denken na over de volgende stap, aan kleine dingen of grote projecten. De toekomst die we ons voorstellen is prachtig, zijn grootsheid doemt op aan de horizon. We zien het al helemaal voor ons, maar toch is die toekomst nog niet binnen handbereik.

Solide financiële fundament

Wij geloven dat elke toekomst begint met een solide financiële basis. Een fundament dat ons gemoedsrust geeft, ons in staat stelt te groeien. Sterk en gestaag. Daarom bieden wij financiële oplossingen voor toekomstdenkers. Niet voor sensatiezoekers of waaghalzen. Nee, wij zijn er voor wie gelooft dat het beter is om eerst sterk te wortelen, voordat je je gaat richten op het oneindige.

Duurzame groei

Denk je aan de toekomst, dan denk je aan duurzaamheid. Onze producten en diensten maken duurzame groei mogelijk. Wij dragen bij aan een groenere samenleving. We willen dan ook duurzame manieren van leven realiseren. Dat is wat investeren in de toekomst écht betekent.

Vooruit(strevend) denken

Behoudend zijn is niet saai. Het is een strategie. Een strategie die een vooruitziende blik en visie vereist. Eén die een gestaag rendement biedt, waarmee grote plannen worden omgezet in haalbare doelen. Die mensen en kapitaal in staat stelt te groeien, net als hun dromen. En een strategie die een duurzame en solide toekomst veiligstelt.

Lees meer

Een toekomstdroom begint altijd met een solide financiële basis.

Ons bedrijf

Ingage is een organisatie met een unieke positie in de Nederlandse hypotheekmarkt. De divisies binnen Ingage bieden aantrekkelijke beleggingsmogelijkheden,  hypotheekservice en onafhankelijk hypotheekadvies.

Lees meer over Ingage

Ons ESG-beleid

Denk je aan de toekomst, dan denk je aan duurzaamheid. Onze producten en diensten maken duurzame groei mogelijk en we willen duurzame manieren van leven realiseren. Dat is wat investeren in de toekomst écht betekent.

Meer over ons ESG-beleid

Snel naar...