Onze hypotheekmerken.

Ingage is actief in de gehele hypotheekketen, van het advies en beheer van een lening tot het aantrekken van kapitaal voor hypotheekmerken. Welke hypotheekmerken voeren we en hoe worden deze gefinancierd?

Met onze multi-investor platforms bieden wij de optimale oplossing voor een solide rendement.

Wij zijn geen bank.

Maar als Ingage geen bank is, hoe kunnen we dan leningen voor onze hypotheekmerken Merius Hypotheken en Impact Hypotheken financieren? Daar zorgt het dedicated team van Ingage Investment Solutions voor. Zij creëren beleggingsoplossingen waarmee kapitaal duurzaam kan groeien. Met onze diensten loodsen zij investeerders door de steeds veranderende wereld van activaklassen.

 

Multi-investor platforms

Met onze unieke multi-investor platforms kunnen wij altijd de optimale oplossing bieden om een solide rendement te behalen. Dit doen wij via het Merius Investor Platform, waarmee Merius Hypotheken wordt voorzien van kapitaal, en Impact Investor Platform, waarmee ons duurzame merk Impact Hypotheken wordt gefinancierd.

Meer over investeren in onze hypotheekmerken

Lees meer

Merius Hypotheken

Merius Hypotheken is een no-nonse hypotheekverstrekker voor mensen die gewoon een goede hypotheek willen hebben. Met een scherpe hypotheekrente, een soepel aanvraagproces en natuurlijk uitstekende voorwaarden. Van Merius Hypotheken mag je namelijk meer verwachten.

Naar Merius Hypotheken

Impact Hypotheken

Impact Hypotheken is een inspirerende en betrokken hypotheekaanbieder die een goede en betaalbare hypotheek biedt aan eigenaren (in spe) van een (nieuwbouw)woning met minimaal energielabel A of aan huishoudens die hun (toekomstige) woning gaan verduurzamen.

Naar Impact Hypotheken

Hyra Hypotheken

Hyra Hypotheken financiert appartementen, woningen en combinatiepanden die zijn bestemd voor de commerciële verhuur. Wij zorgen ervoor dat professionele vastgoedinvesteerders kunnen blijven investeren in de Nederlandse woningmarkt, door ze op een aangename manier een goede vastgoedfinanciering aan te bieden.

Naar Hyra Hypotheken