De toekomst. Die is zowel hoopvol als beangstigend tegelijkertijd. We dromen. We peinzen. We maken plannen. We denken na over de volgende stap, aan kleine dingen of grote projecten. De toekomst die we ons voorstellen is prachtig, zijn grootsheid doemt op aan de horizon. We zien het al helemaal voor ons, maar toch is die toekomst nog niet binnen handbereik.

Onze missie.

Een sterk fundament

Wij geloven dat elke toekomst begint met een solide financiële basis. Een fundament dat ons gemoedsrust geeft, ons in staat stelt te groeien. Sterk en gestaag. Daarom bieden wij financiële oplossingen voor toekomstdenkers. Niet voor sensatiezoekers of waaghalzen. Nee, wij zijn er voor wie gelooft dat het beter is om eerst sterk te wortelen, voordat je je gaat richten op het oneindige.

Geen toekomst zonder duurzaamheid

Denk je aan de toekomst, dan denk je aan duurzaamheid. Onze producten en diensten maken duurzame groei mogelijk. Wij dragen bij aan een groenere samenleving. We willen dan ook duurzame manieren van leven realiseren. Dat is wat investeren in de toekomst écht betekent.

Haalbare doelen

Behoudend zijn is niet saai. Het is een strategie. Een strategie die een vooruitziende blik en visie vereist. Eén die een gestaag rendement biedt, waarmee grote plannen worden omgezet in haalbare doelen. Die mensen en kapitaal in staat stelt te groeien, net als hun dromen. En een strategie die een duurzame en solide toekomst veiligstelt.

Wij bieden financiële oplossingen voor toekomstdenkers. Niet voor sensatiezoekers of waaghalzen.

Ons verhaal

Een unieke organisatie

Ingage is een organisatie met een unieke positie in de Nederlandse hypotheekmarkt. De divisies binnen Ingage bieden samen niet alleen aantrekkelijke beleggingsmogelijkheden, maar ook hypotheekservice en onafhankelijk hypotheekadvies.

Ingage, onderdeel van CMIS Group, is in 2010 ontstaan na het samenvoegen van een aantal dienstverleners die al decennia actief zijn in de hypotheekbranche. We hebben een bewezen staat van dienst in de financiële dienstverlening met meer dan € 6 miljard aan assets under management.

Een ander geluid

Wij zijn solide, betrouwbaar, maar niet traditioneel. We nemen verantwoordelijkheid voor wat we doen en zorgen ervoor dat we doen wat we beloven.

Wij zijn geen disruptor, maar laten een ander geluid horen. We zoeken altijd naar nieuwe manieren om onze klanten van dienst te zijn en om van de wereld een betere plek te maken.

Samen

Wat we ook doen, we doen het samen. We zijn er niet om u een product te verkopen, we zijn er om u te begeleiden op uw weg naar succes.

We zijn lean in onze aanpak. En zijn in staat om snel nieuwe kansen te benutten, of om ons aan te passen aan veranderende markten.

Dit maakt ons de perfecte partner om altijd diensten op maat te leveren.

 

Ingage en haar dochterondernemingen bevinden zich in Amsterdam. Er werken ruim 100 mensen in ons bedrijf.

Lees meer

Ingage Investment Solutions

Ingage Investment Solutions creëert beleggingsoplossingen waarmee kapitaal duurzaam kan groeien. Onze diensten loodsen investeerders door de steeds veranderende wereld van activaklassen.

Investeren in de toekomst

Ingage Servicing

Ingage Servicing biedt een soepele service om investeringen te onderhouden en toekomstdromen te realiseren. We verzorgen de levenscyclus van leningen en ondersteunen leningnemers, adviseurs en investeerders.

Het servicen van leningen

Ingage Franchise

We maken onafhankelijk financieel advies beschikbaar voor iedereen. Onze diensten stellen franchisenemers in staat huiseigenaren te coachen en vooruit te helpen, en tegelijkertijd een sterk bedrijf neer te zetten.

Faciliteren van financieel adviseurs