Nieuws van Ingage Investment Solutions

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten en de dienstverlening van Ingage en haar dochterondernemingen? Houd dan deze pagina goed in de gaten.
Ingage Servicing behoudt Fitch Ratings voor Residential Primary, Special en Master Servicing 6 oktober 2023 Fitch Ratings heeft de ratings van Ingage Servicing op het gebied van Master, Primary en Special Servicing voor de residentiële markt bevestigd. De Servicer van Ingage ontving, net als in 2022, de ratings MS2+, RPS2+ en RSS2+.
Mark de Rijke verlaat Ingage per 1 september 1 augustus 2023 Leestijd: 2 min Amsterdam, 1 augustus 2023 – CEO Mark de Rijke verlaat Ingage per 1 september 2023 om terug te keren naar zijn oude vakgebied, het franchisevak. Mark zal zijn carrière voortzetten bij een andere organisatie. Hij legt daarom per direct zijn functie als CEO van Ingage neer.
Opzet Ingage uniek in Nederland 12 juni 2023 In de Zomereditie van VG Visie leest u waarom en hoe Ingage aantrekkelijke beleggingsmogelijkheden, hypotheekservice en onafhankelijk hypotheekadvies biedt. Met hypotheeklabel Merius Hypotheken en franchiselabels als De Hypotheekshop en Huis en Hypotheek heeft Ingage dan ook een unieke positie in Nederland. Sander van Lent, director Ingage Servicing, en Mervyn Cuppen, relatiemanager van Hyra Hypotheken, zijn trots op hun nieuwe loot aan de boom: Hyra Hypotheken.
Ingage verstevigt samenwerking met Hyarchis 25 mei 2023 Hyarchis, de succesvolle dienstverlener aan financiële instellingen, heeft het Document Management Systeem van Ingage succesvol gemigreerd naar de Cloud. Daarmee draagt Hyarchis, waarmee Ingage en haar hypotheekmerken al jaren samenwerken, nog meer bij aan onze datastrategie.
Ingage blijft innoveren, doorontwikkelen en samenwerken 31 januari 2023 Leestijd: 5 min Ingage maakte in juni 2022 haar opwachting tijdens het Hypotheken Event. Ook dit jaar zijn wij weer van de partij. Bijna een jaar na de lancering vragen we daarom aan Mark de Rijke, de CEO van Ingage, waar de financieel dienstverlener nu staat en waar we naartoe gaan. ‘Het is heel logisch om adviseurs proactief te wijzen op commerciële kansen bij hun klanten.’
Amsterdamse bedrijfsonderdelen van CMIS Group heten nu Ingage 20 mei 2022 De Amsterdamse activiteiten van CMIS Group, die door het leven gingen als Aetos, gaan voortaan verder als Ingage. Onder leiding van het nieuwe managementteam is de afgelopen driekwart jaar hard gewerkt om de synergie te vergroten tussen de bedrijfsonderdelen CMIS Franchise, Investment Solutions en Adaxio.
Fitch Ratings verhoogt de rating van Ingage naar RPS2+  14 april 2022 Fitch heeft de rating van Primary Servicing van Ingage Servicing, de hypotheekservicer binnen Ingage, verhoogd van RPS2 naar RPS2+. De beoordelingen van Special Service en Master Servicing zijn gelijk gebleven op respectievelijk RSS2+ en MS2+.
Mark de Rijke nieuwe CEO van Aetos 7 juli 2021 Mark de Rijke is aangesteld als nieuwe CEO van Aetos, waarmee hij aan het hoofd staat van de Amsterdamse activiteiten van CMIS Group. Hij gaat commerciële strategieën ontwikkelen en implementeren, om de synergie tussen de verschillende onderdelen van de organisatie nog verder te optimaliseren.