Ingage Investment Solutions

Wij creëren beleggingsoplossingen waarmee kapitaal duurzaam kan groeien. Onze diensten leiden beleggers door de steeds veranderende wereld van activaklassen. Met onze unieke multi-investor platforms kunnen wij altijd de optimale oplossing bieden om een solide rendement te behalen.

Ingage Investment solutions is onderdeel van Ingage. Een organisatie met een unieke positie in de Nederlandse hypotheekmarkt. Alle divisies binnen Ingage bieden samen aantrekkelijke beleggingsmogelijkheden, onafhankelijk hypotheekadvies en een soepele hypotheekservice.

Voor beleggers betekent dit dat wij het speelveld begrijpen, vooruit kunnen kijken en waar nodig de koers kunnen bijstellen. Wij helpen beleggers hun weg te vinden in het woelige water van hypotheekbeleggingen. Hun weg naar succes uitstippelen. Omdat de wereld voortdurend verandert. En de investeerdersmarkt ook.

Wat doet Investment Solutions?

‘Wij bieden iedereen toegang tot de Nederlandse hypotheekmarkt.’

Merius Investor Platform

Onze Merius Investor Platform biedt een kant-en-klare oplossing voor institutionele beleggers om toegang te krijgen tot de Nederlandse hypotheekmarkt.

U kunt van ons verwachten:

  • Toegewijd mandaat- en vermogensbeheer
  • Een beleggingsstrategie op maat
  • Flexibiliteit in het verwerven van activa
  • Lage te verwachte verliezen
  • Werkwijze volgens Solvency II-richtlijnen

Impact Investor Platform

Een hypotheek voor energiezuinige woningen of nieuwbouwobjecten en voor huiseigenaren die hun (aan te kopen) woning duurzaam willen verbeteren.

Onze pluspunten:

  • We hebben een Green Finance Framework opgesteld, op basis van de ICMA Green Bonds Principles.
  • Investeren via een SPV, FGR of RMBS
  • Flexibele toewijzing in 15 buckets

Direct toegang tot op maat gemaakte beleggingsoplossingen.

Ingage Investment Solutions ontwikkelt nieuwe hypotheekmerken die aansluiten op de behoeften van investeerders, adviseurs en consumenten. Daarvoor doen we gedegen marktonderzoek en luisteren we naar al onze stakeholders. Onze hypotheekmerken Merius Hypotheken, Impact Hypotheken en Hyra Hypotheken zijn verkrijgbaar bij onafhankelijke adviseurs in het hele land. De underwriting en het beheer is in handen van Ingage Servicing.

Meer over onze hypotheekmerken.

Onze hypotheekmerken.