Nieuws van Ingage Franchise

Graag houden we je op de hoogte over wat er bij Ingage Franchise en in de hypotheekmarkt speelt. Hieronder vind je onze persberichten.
Ingage Franchise over online hypotheekadvies 6 februari 2023 Leestijd: 5 min Ingage Franchise heeft, samen met Yellowtail Conclusion, een online applicatie ontwikkeld waarmee consumenten een hypotheekadvies van A tot Z krijgen. Op het Hypotheken Event, dat op 7 en 8 februari plaatsvindt, delen Marisa Lodewijks, director van Ingage Franchise, en Mirjam Fuchs, directeur Yellowtail Conclusion, alle ins en outs.
Ingage blijft innoveren, doorontwikkelen en samenwerken 31 januari 2023 Leestijd: 5 min Ingage maakte in juni 2022 haar opwachting tijdens het Hypotheken Event. Ook dit jaar zijn wij weer van de partij. Bijna een jaar na de lancering vragen we daarom aan Mark de Rijke, de CEO van Ingage, waar de financieel dienstverlener nu staat en waar we naartoe gaan. ‘Het is heel logisch om adviseurs proactief te wijzen op commerciële kansen bij hun klanten.’
Ingage Franchise blijft groeien, nu met 17 nieuwe vestigingen 30 juni 2022 In de eerste helft van 2022 is Ingage Franchise verder gegroeid met netto acht vestigingen. Dit brengt het totaal aantal vestigingen van Ingage Franchise op 265. Adviesketen Huis & Hypotheek kreeg er zes nieuwe vestigingen bij, Hypokeur steeg met drie nieuwe kantoren en De Hypotheekshop opende maar liefst acht nieuwe vestigingen. Later dit jaar volgen meer nieuwe kantoren voor de drie formules.
Amsterdamse bedrijfsonderdelen van CMIS Group heten nu Ingage 20 mei 2022 De Amsterdamse activiteiten van CMIS Group, die door het leven gingen als Aetos, gaan voortaan verder als Ingage. Onder leiding van het nieuwe managementteam is de afgelopen driekwart jaar hard gewerkt om de synergie te vergroten tussen de bedrijfsonderdelen CMIS Franchise, Investment Solutions en Adaxio.
Marisa Lodewijk Director Ingage Franchise Marisa Lodewijks grote stijger op AM Topvrouwen-lijst 8 maart 2022 Marisa Lodewijks, Directeur van Ingage Franchise, is één van de grootste stijgers op de AM Topvrouwen-lijst. Stond zij vorig jaar nog op plek 86, nu is zij terug te vinden op plek 47 van de 100 belangrijkste vrouwen in de Nederlandse hypotheken- en verzekeringswereld volgens AM.
Marisa Lodewijk Director Ingage Franchise Marisa Lodewijks benoemd tot Directeur Ingage Franchise 8 juli 2021 Ingage onderzoekt voortdurend hoe zij haar klanten het best kan bedienen en tegelijkertijd groei kan realiseren. Om deze inspanningen te intensiveren en het platform uit te bouwen, is Mark de Rijke per 1 augustus aangesteld als Managing Director van Ingage.
Mark de Rijke nieuwe CEO van Aetos 7 juli 2021 Mark de Rijke is aangesteld als nieuwe CEO van Aetos, waarmee hij aan het hoofd staat van de Amsterdamse activiteiten van CMIS Group. Hij gaat commerciële strategieën ontwikkelen en implementeren, om de synergie tussen de verschillende onderdelen van de organisatie nog verder te optimaliseren.