Hebt u een Selectief Hypotheek?

Selectief Hypotheken sluit sinds 2016 geen hypotheken meer af. Maar we willen nog steeds duidelijk en helder naar u communiceren. Er verandert namelijk niets, als u dat niet wilt. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig hebt.

Tot februari 2016 bood CMIS Group nog hypotheken aan met Selectief Hypotheken, één van de hypotheeklabels van de voorloper van Ingage. Sindsdien sluit Selectief Hypotheken geen nieuwe hypotheken meer af. Bent u nog steeds klant bij deze hypotheekverstrekker? Dan zit u nog goed bij ons, vooral als u zelf niets wilt of hoeft te veranderen. U kunt nog altijd alle benodigde informatie over uw hypotheek opzoeken of opvragen.

Duidelijk en helder

Bij Selectief Hypotheken zijn we duidelijk en helder. We willen u niet vervelen met allerlei regels, maar zorgen voor overzicht en helderheid. Zelfs nu het niet meer mogelijk is om een Selectief Hypotheek af te sluiten. Het draait tenslotte wel om één van de belangrijkste aankopen in uw leven: een huis. De woonlasten zijn één van de grootste, maandelijks terugkomende kosten. Toen Selectief nog te verkrijgen was, boden we bijvoorbeeld zeer scherpe rentes aan, waar onze huidige klanten tot op de dag van vandaag nog steeds van profiteren.

Selectief Hypotheken heeft alle vergunningen en kwaliteitsgaranties die nodig zijn om in Nederland hypotheken te mogen verstrekken. Wij hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), werken samen met het Bureau Krediet Registratie, steunen de Gedragscode Hypothecaire Financieringen 2020 en zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

Hebt u een klacht?

We hopen het natuurlijk niet, maar mocht u een klacht hebben die u wilt voorleggen aan het KiFiD, dan dient u allereerst de volledige klachtenprocedure bij Selectief Hypotheken te hebben doorlopen. Hier vindt u de klachtenprocedurevan Selectief Hypotheken. Bent u het niet eens met de oplossing? Dan kunt u de klacht voorleggen aan het KiFiD. Selectief Hypotheken is aangesloten onder het nummer 300.015936.